O experienta unica in inima naturii


RV Lake - Beliș Camper este alegerea perfectă pentru o escapadă în natură.

Locația a fost aleasă cu multă grijă, aflându-se pe malul lacului Beliș-Fântânele,
la 75 km de Cluj-Napoca.

Cazare


Cele 4 rulote și 2 dormitoare cu baie privată vă oferă o imagine magică a lacului.
Facilități rulote:

  • Bucătărie
  • Baie proprie
  • Aer condiționat
  • Prosoape/ lenjerie de pat
VEZI PAGINA RULOTE

Atractii/obiective turistice


Vă invităm să porniți într-o încântătoare aventură pentru a descoperi priveliștile de neegalat ale munților Apuseni, explorând împrejurimile locației noastre.

1. În zilele secetoase de vară, când nivelul apei scade suficient, din adâncurile Lacului Beliș-Fântânele se ivesc ruinele misterioase și pline de istorie ale bisericii scufundate din vechiul sat Beliș.

2. Cascada Vălul Miresei este una dintre cele mai spectaculoase căderi de apă din România, având o înălțime de aproximativ 30 m.

3. Dacă sunteți amatori de drumeții, vă recomandăm să urcați de la cascadă pe traseul marcat până la Vârful Lespezi, de unde vă puteți bucura de superba panoramă a întregii văi și inclusiv a Masivului Vlădeasa.

Cum ajungeti la noi:


Ruta 1 : Cluj-Napoca - Căpușu Mare - Beliș - Bălcești

Ruta 2 : Cluj-Napoca - Huedin - Giurcuța de Sus

Ruta 1 : Cluj-Napoca - Căpușu Mare - Beliș - Bălcești

Odată ajunși în comuna Beliș, urmați drumul până în satul Bălcești, iar la aproximativ 1,6 km de localitate, virați stânga pentru a intra pe drumul forestier pietruit pentru a ajunge pe malul lacului. La capătul acestui drum, veți putea parca mașina pe durata șederii dumneavoastră.

De aici, vă asigurăm transferul cu barca până la locația noastră.

* Transferul cu barca este asigurat la sosire și la plecare și este inclus în tarif. Alte transferuri, în afara celor menționate, vor fi contra cost.

Ruta 2 : Cluj-Napoca - Huedin - Giurcuța de Sus

Această rută este potrivită pentru dumneavoastră dacă doriți să ajungeți cu mașina (ATENTIE!!! - este o rută ocolitoare) la locația noastră. În cazul în care vă hotărâți să descoperiți comorile ascunse ale Munților Apuseni, trecerea lacului nu va fi un impediment.

Ajunși la Huedin, urmați DN1R către Călata, iar apoi continuați pe DJ108C până la Doda Pilii. De aici, drumul continuă pe DC128A până la Giurcuța de Sus. Înaintea Bisericii de lemn din sat, virați la dreapta pentru a înainta pe drumul până la locația noastră.


CONTACT


FORMULAR DE CONTACT

Trimite